Wat zijn domingstickers?

Domingstickers worden veel gebruikt als computer case badges (de stickertjes op de kast van een computer). Maar de luxe uitstraling is voor velen reden om de gecoate 3d stickers ook voor andere toepassingen in te zetten.

Hoe worden domingstickers gemaakt?

Uw logo of boodschap wordt full-color met zeefdruk, offset  of digitaaldruk afgedrukt op een witte, zilver- of goudkleurige ondergrond. De print is UV bestendig en de ondergrond is voorzien van een kleeflaag die het mogelijk maakt de sticker zowel binnen als buiten te gebruiken. Vervolgens wordt de print voorzien van een dikke coating waarmee het 3d effect wordt gerealiseerd. Deze coating zorgt natuurlijk ook voor een hoogwaardige beschermlaag van de sticker.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Doming.nl is gespecialiseerd in het produceren van domingstickers. Hierdoor zijn we in staat 3d stickers te maken voor nagenoeg iedere toepassing. Heeft u dus een specifieke wens of toepassing? Neem dan contact met ons op!

Heeft u echt iets bijzonders nodig?

Doming.nl beschikt over een eigen drukkerij met een grote variatie aan druktechnieken (Zeefdruk  -  Offsetdruk  -  Digitaaldruk  -  Foliedruk). Dit gecombineerd met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om u een uniek eindproduct te leveren voor speciale gelegenheden. Onze mogelijkheden zijn divers en uitgebreid, wij vinden dus altijd een oplossing voor specifieke wensen. Of u nu een speciale kleeflaag, een unieke naam of codering wenst, vraag gerust naar de mogelijkheden   Tel.: 040-2842823.

Waarom domingstickers van doming.nl?

- U besteld 3d stickers rechtstreeks bij de grootste en voordeligste fabrikant     van nederland.

- Gegarandeerd de beste grondstoffen en de hoogst haalbare kwaliteit wat      er op de markt te krijgen is.

- UV bestendig buitenkwaliteit.

- Standaard met permanente kleeflaag en vele varianten kleeflagen                  mogelijk voor optimale hechting.

- Alle mogelijke druktechnieken in eigen huis.

- Garandeerd de beste prijs.